ON GAME  PROFESSIONEEL PROJECTLEIDER IN LANDGOEDONTWIKKELING EN GOLFACCOMMODATIES           

           

 [In aanbouw]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beginpagina    Terug    Contact   

Het realiseren van golfaccommodaties en landgoederen vraagt een veelheid aan deskundigheden. Van landschap, van natuur, van grond, van sportvelden en van beplantingen. Maar ook van onvermoede aspecten als aardkundige en archeologische waarden, intrinsieke gebiedseigen cultuurhistorie, het milieu, subsidies. Een golfcourse is een complex geheel van natuurlijke omstandigheden en cultuurtechnische ingrepen die met elkaar in balans worden gebracht. Om een dergelijke balans te creëren en duurzaam te onderhouden is expertise en betrokkenheid nodig.

On Game heeft door gedegen opleidingen en jarenlange opgebouwde ervaring de expertise om de benodigde kwaliteit van greens, tees, fairway’s en bunkers te realiseren en te beheren.

On Game is een creatief meedenkend adviesbureau. Wij ondersteunen opdrachtgevers bij projecten in het buitengebied.

On Game heeft een breed blikveld en onze aanpak is vraag gestuurd, wij werken samen met andere specialisten en zijn altijd op zoek naar synergie. De kwaliteit en schoonheid van projecten staat centraal en door een professionele benadering ook realiseerbaar. “Tailor made “oplossingen die zakelijk verantwoord en praktisch te realiseren zijn, dat zijn kernwaarden waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn.

Samenvattend wat On Game voor u kan betekenen:

Directievoering:

  • Reconstructie en nieuwbouw golfcourses

  • Beheerplanvorming

Advisering:

  • Grastechnisch beheer

  • Natuurbeheer

Hieronder volgt een link naar één van onze andere pagina's, op deze pagina vindt u de algemene criteria waaraan een golfcourse zou moeten voldoen.

golfbaancriteria

 
U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@ongame.nl.
Copyright © 2005 On Game
Laatst bijgewerkt: 26 september 2007